tiistai 26. helmikuuta 2008

Viikon aikaansaannoksia

Oma ketjuvarasto on karttunut jo melko suureksi, niin oli "pakko" tehdä jotain muuta vaihteeksi. Pidän itse roikkuvista korvakoruista ja mielellään pitkistä sellaisista. Vasemmalla on ruorinkukat muinaisketjun kera. Keskellä on muinaisketjua ja hopeahelmiä. Sydänfoliohelmet saivat seurakseen pienet hopeiset kimaltelevat helmet ja papuketjua.

Jag har redan så många kedjar att jag måste göra något annat. Jag gillar långa örhängen. Till vänster är roderblom med muinaiskedjan. I mitten är muinaiskedjan med olika silverpärlör. Och till höger är foliehjärtan med silverpärlor och papukedjan.


Viikonloppuna sain vihdoinkin tehtyä ristikaulaketjun valmiiksi. Tämä on tehty 3,0mm lenkeillä ja on kevyempi, kuin samanlainen rannekoru, jonka tein jo aikaisemmin. Lisäksi laitoin ketjuun kimaltelevien hopeahelmien lisäksi kauniisti leikattuna hieman erilaisia helmiä.

Äntligen gjorde jag krysskedjan-halsband med olika silverpärlor. Det här halsbandet passar bra ihop med krysskedjan-armbandet. Ringstorleken är 3,0mm och därför är det lättare än det armbandet som är gjort av 3,5mm-ringen.

Ei kommentteja: