tiistai 19. helmikuuta 2008

Ei tietoa merisairaudesta - Inte sjösjuk

En ole merihenkinen, mutta näissä malleissa ei ole tietoakaan merisairaudesta. Tässä on tekemäni Ruori kaulaketju ja rannekoru. Kaulakoru piti aluksi mennä lahjaksi ystävälle, mutta ahneus iski ja pidin sen itselläni. Kuten kaikki muutkin tähän asti tekemäni työt, niin nämäkin ketjut on tehty 1mm paksuisesta puolikovasta hopeasta. Itse pidän yksinkertaisista ja kevyistä malleista tai itse miellän ne kevyiksi. Esimerkiksi kuningasketju mallina ei iske minuun, mutta kaunis ja näyttävä se on. On aina hauska oppia uusi ketjumalli, mutta vielä hauskempaa on, kun onnistuu kehittämään siitä oman näköisensä version. Kuten viisas opettajammekin kursseilla aina sanoo "tehkää itsenne näköisiä uniikkeja koruja".

Jag gillar inte hav så mycket men den här stilen gör mig inte sjösjuk. Jag började göra ett Roderkedja-halsband till min vän men jag ändrade mig och behöll det för mig sjäv. Liksom alla mina smycken är de här också gjort av 1mm mellanhårt silvertråd. Jag gillar enkel och lätt kedja. Till exempel Kungskedjan gillar jag inte även om den är mycket stilig. Det är alltid trevligt att lära sig nya stilar men det är även roligare att planera och bearbeta en stil och göra unika smycken. Smyckena måste spegla tillverkarens stil.


Kummitytölleni tein ystävänpäivälahjaksi Tynnyri ranneketjun, johon ripustin vihreän aventuriini helmen ja kristalli sydämen. (Kuvassa värit vääristyneet, eikä valaistuksen muokkaus auttanut, kuva menee vaihtoon heti, kun saan uuden otettua)

Till mitt gudbarn gjorde jag en Tunna armband med grön stenpärl och kristall hjärta. (Jag ska ta en ny och bättre foto när jag har tid)

Ei kommentteja: