sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Toinen hopeakoru kurssi - Den andra silverkursen

Toinen hopeakurssi sujui huomattavasti helpommin, kuin ensimmäinen. Kurssilla oli mahdollista kokeilla myös palmikointia ja tuloksena syntyi pieni rannekoru. Koru on tehty pehmeästä 1mm langasta. Olisin halunnut korusta leveämmän, mutta itselläni on niin "tiukka" käsiala, ettei se tällä palmikointimallilla onnistunut. Mutta olen lopputulokseen silti enemmän, kuin tyytyväinen.

Den andra silverkursen gick mycket bättre än den första. Det var möjligt att lära sig fläta silvertråd. Jag gjorde en armring. En armring är gjord av 1mm mjuk silvertråd. Jag drömmer om att göra en lite bredare armring.


Opettelin myös tekemään helmikoukkuja. Ristiranneketjuun laitoin 6mm, ihania välkehtiviä hopeahelmiä. Tämä on yllä olevan rannerenkaan kanssa omia suosikkejani. Suunnitelmissa on tehdä samaa sarjaa oleva kaulaketju, mutta pienemmillä helmillä.

Jag lärde mig också att göra pärlkrokar. Jag använde fina silverpärlor för Krysskedjan- armbandet. Jag har planerat att göra likadant halsband med mindre pärlor. Både armringar och armband är mina favoriter.

1 kommentti:

Helmisusi kirjoitti...

Onpas sinulla upeita ketjuja! Eniten tykkään palmikkorannekorusta, se on tyylikäs. Onnittelut hienosta harrastuksesta - mikään ei voita sitä tunnetta, kun saa ihailla omien käsiensä tuotoksia.